Politica de confidențialitate

Potrivit prevederilor Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, MARMURA MERMER S.R.L. CUI: 39356560 Registrul Comertului: J40 / 7057/2019 Reg. in anul: 2019, se angajeaza sa respecte confidentialitatea informatiilor preluate de la Utilizatorii site-ului.
Tot conform art. 12-15 din Legea 677/2001, beneficiați de dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție și dreptul de a vă adresa justiției. În același timp, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor cu caracter personal care vă privesc și de a solicita ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata prin formularul de contact sau prin posta catre firma noastra. Dacă unele dintre datele dumneavoastră sunt incomplete sau incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil pentru a putea corecta/modifica datele pentru a beneficia de servicii de cea mai bună calitate.
Datele dumneavoastră vor fi administrate în siguranță și numai în scopul pentru care au fost solicitate și vor fi comunicate doar partenerilor contractuali, furnizorilor de servicii și bunuri, companiilor bancare sau autorităților de stat (doar dacă legea prevede expres). Dacă refuzați să furnizați anumite date, nu vom putea să vă oferim serviciile solicitate. Dacă vă înregistrați pe site-ul nostru, înseamnă că ați luat la cunoștință de drepturile menționate mai sus și că sunteți de acord ca datele dumneavoastră personale să fie folosite de către compania noastră pentru marketing, publicitate și pentru a putea livra comenzile efectuate pe site. Informațiile personale pot fi transmise instituțiilor publice sau autorităților de stat numai dacă:
  • exista prevederi legale in acest sens;
  • prevenirea unei infracțiuni; protejează siguranța persoanei sau siguranța publică/națională;
  • MARBLE MERMER S.R.L., va fi achiziționat de o altă firmă;
Contact

Site: https://emonumente.ro

Contact email: emonumente@gmail.com

Adresa de corespondenta: Blvd. Biruintei 63, Pantelimon, Ilfov România

Telefon: +40 742 309 147